Informatii livrare

Cum comand?

1. On-line prin înregistrarea pe site-ul nostru și finalizarea unei comenzi. În cel mai scurt timp veți fi contactat de un reprezentant Parasource Concept pentru confirmare și discutarea detaliilor legate de derularea în cele mai bune condiții a comenzii.

2. Telefonic prin apelarea unui număr de telefon din secțiunea CONTACT din site. Se vor furniza operatorului ce preia comanda urmatoarele informații:

  •          Cod(uri) produs(e)
  •          Date de facturare
  •          Date de livrare
  •          Număr de contact

 

Expedierea comenzilor*:

Comenzile plasate online sau telefonic până în ora 15 a oricărei zi lucrătoare se vor expedia în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 15 se vor expedia în următoarea zi lucrătoare. În caz de modificări, un operator vă va contacta pentru a comunica modificările.

Livrarea prin curier – Parasource Concept livrează prin Samaday, Fan Courier sau DPD oriunde în țară. Alegerea firmei de curierat se va face de către Parasource Concept în cazul comenzilor ce beneficiază de transport gratuit. Clientul poate opta pentru o firmă de curierat în acest caz doar dacă se încadrează în livrarea gratuită sau dacă dorește să achite costul transportului**. Comenzile de peste 400 de lei beneficiaza de transport gratuit***. Costul transportului comenzilor sub 400 de lei este suportat de destinatar.   

Livrările se fac în 24 de ore de la data la care comanda a fost confirmată de către consultanții de vânzări Parasource Concept și de dumneavoastră. În cazul comenzilor cu plata prin ordin de plată sau online, livrarea se face în 24 de ore de la data la care tranzacția a fost confirmată de bancă sau de procesatorul de carduri.

*În cazul perioadelor de reduceri, expedierea comenzilor poate suferi modificări.

**Costul transportului nu este standard, se calculează de catre firma de curierat. Calculator cost expeditie

***Costul de 400 de lei se referă la suma achitată de către client, nu la valoarea produselor asupra cărora s-a intervenit cu cupon de reducere.

 

Modalități de plată

  1.        Ramburs – Plătești la curier în momentul în care primești produsul.
  2.        Online cu cardul – Plătești online în momentul plasării comenzii.
  3.        Prin ordin de plată – După confirmarea comenzii, îți vom trimite factura proformă la cerere, iar după achitarea acesteia îți livrăm comanda.